Назва сорту сої
Опис сорту
Фото

soybeans
соя

ЕС КОМПОЗИТОР

soybeans
Lidea, Франція
soybeans
soybeans
Вегетаційний період 100-105 днів. CHU 2500
Особливості сорту
- Раннє звільнення поля та уникнення втрат урожаю завдяки ультраранній групі стиглості (000)
- Високі якісні показники та світла насінина дають можливість використовувати в харчовій промисловості
- Відмінна стійкість до розтріскування бобів

-------------
Кількість CHU: 2500
Маса тисячі зерен: 190-195 г
Вміст протеїну: 40-41%
Олійність: 22-23%
Рослина
Тип росту - від напівдетермінантного до індетермінантного
Вегетаційний період - 100-105 днів
Висота рослини - середня
Висота кріплення нижнього боба - 10-14 см
Стійкість до вилягання - дуже висока
Стійкість до розтріскування -дуже висока
Стійкість до хвороб
Склеротиніоз - висока
Рекомендації
Не застосовувати препарати з діючою речовиною Метрибузин
Рекомендована норма висіву схожих насінин: 650-700 тис/га.(при достатньому зволоженні)
Соя ЕСКомпозитор Соя ЕСКомпозитор